Beylikdüzü çekici ailesinden herkese merhabalar,

Bugün bloğumuzda sizlere bahsedeceğimiz konu başlıktan da anlayacağımız üzere çekici araçlarının türleri ve ne işe yaradıkları. Biliyorsunuz ki trafikte kaldığımızda sadece çekici hizmetini otomobiller almıyor.

Araçlar birbirinden farklı türlerde olabiliyor. Bizlerde bu araç çeşitliliğinden dolayı kendimizi sürekli geliştirmek ve ekipmanlarımızı bu yönde revize etmek zorundayız. Elimizde bulundurduğumuz her türlü araç ve ekipmanlarımız ile araç türünüz ne olursa olsun anında çekici hizmetini sizlere sunuyoruz. Buna istinaden aşağıda belirteceğim birbirinden farklı çekici çeşitleri ile sizlerin hizmetinizdeyiz. Araç çekicilerinin çekecekleri araç türlerine göre farklı vinç çeşitleri mevcuttur.

Bu farklı vinç çeşitleri çatallı çekici, tepeden çekici, vinçli kayar platform, oto transfer çekicidir. Bunları birazdan aşağıda sizlere tek tek açıklayacağız. Umarım bu konuda size yeterli bilgi vermiş oluruz. Ve sizlerde bu bilgiler kapsamında acaba benim aracıma en uygunu hangisidir diye düşünmektense direk gelen aracı analiz eder ve size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Bunlar;

Çatallı çekici: Altına giren iki büyük çatal sayesinde araç, forklift düzeninde olduğu gibi kaldırılarak çekici kasasına konur. Bu sistemle yolun ve aracın uygunluğuna göre araç ister sağ ister ise sol taraftan çekiciye yüklenebilir. Kablolu kumandası mevcuttur. Araca hasar vermediği gibi 12 saniye gibi bir sürede işlem tamamlanır. Sürücü araç içerisindeyken de araç çekilebilir.

Tepeden çekici: Genellikle trafik polislerinin kullandığı araç çekici sistemidir. Bu çekici tipi aynı zamanda ahtapot çekici olarak da bilinir. Tepeden inen vincin dörtlü çatalına tekerlekler bağlanarak çekilecek araç, çekicinin kasasına konur. Ayrıca arka kısımda bulunan çift tekerlek çekici sayesinde de iki araç birden taşınabilir. Bu çekici hizmeti esnasında araç kapılarının açılmasına gerek kalmaz.

Vinçli kayar platform: Yolda kalan araç hareket ettirilebiliyorsa çekicide bulunan kayar platforma girmesi sağlanır. Eğer araç hareket ettirilemiyorsa çekicide bulunan vinç tarafından platforma çekilir. Bu çekici türü de arka kısmında bulunan çift tekerlek çekici sayesinde iki araç birden taşıyabilir.

Oto transfer çekicisi:Çekicide bulunan hidrolik makaralı vinç vasıtası ile çekilecek araç damperli platforma çekilir. İndirilmek istendiğinde damper kaldırılarak kontrollü bir şekilde makara gevşetilir.

Beylikdüzü oto çekici ailesi olarak 7 gün 24 saat hizmet anlayışımız ile sizlere elimizde en son teknolojik ekipman ve araçlarla hizmet vermekten ödün vermeyeceğiz. Bizlere ihtiyaç duyduğunuz anda WhatsApp iletişim hattımızdan ulaşabilir veya bir tık ile web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Herkese sevgiler ve saygılarla.